Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 12. 19., sze - 07:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és hármat állítottak elő. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre is három esetben került sor.

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2018. december 18-án 9 óra 37 perc körül Komáromban. Egy 50 éves tatai férfi figyelmetlenül kanyarodott balra, egy MAN típusú tehergépjárművel az 1-es számú főútra. A kanyarodás során nem biztosított elsőbbséget a kerékpársávon közlekedő 58 éves férfinak és őt elütötte. A balesetben a kerékpárral közlekedő komáromi lakos súlyosan sérült.   

2

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.