Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 01. 14., h - 08:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hat személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

 

Tatabányán két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a járőrök 2019. január 13-án. 4 óra 51 perckor Vértesszőlősön állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, akivel szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. Az 52 éves tatai férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben. Az egyenruhások 15 óra 20 perckor Tatabányán igazoltattak egy 47 éves helybéli férfit, aki Daewoo típusú személygépkocsival közlekedett. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett, ezért előállították őt a rendőrkapitányságra.

Esztergomban kora reggel állítottak meg a rendőrök egy járművezetőt. Ellenőrizték a sofőr és a jármű iratait, majd alkoholszondás ellenőrzést hajtottak végre, ami pozitív eredményt mutatott. A járőrök a 48 éves esztergomi férfi vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.