Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 02. 03., v - 08:13
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök 12 személyt fogtak el és húsz főt állítottak elő, valamint tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

A helyi járőrök Oroszlányon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. február 2-án hajnalban. A rendőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy a 24 éves férfi ellen a Tatabányai Törvényszék bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A sofőr nem tudta átadni az egyenruhásoknak a jogosítványát, és elmondta, hogy azzal soha nem is rendelkezett. A körözött személlyel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. A férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. Vele szemben az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, az ittas járművezetés miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki. Előállítását követően a férfit a rendőrség őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.