Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 02. 03., v - 08:13
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök 12 személyt fogtak el és húsz főt állítottak elő, valamint tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

A helyi járőrök Oroszlányon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. február 2-án hajnalban. A rendőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy a 24 éves férfi ellen a Tatabányai Törvényszék bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A sofőr nem tudta átadni az egyenruhásoknak a jogosítványát, és elmondta, hogy azzal soha nem is rendelkezett. A körözött személlyel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. A férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. Vele szemben az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, az ittas járművezetés miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki. Előállítását követően a férfit a rendőrség őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.