Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 02. 15., p - 07:25
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és hét főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 14-én 01 óra 40 perckor Oroszlányban az Akácos dűlőben igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a  férfi ellen a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás miatt, ezért az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.