Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 02. 15., p - 07:25
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és hét főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 14-én 01 óra 40 perckor Oroszlányban az Akácos dűlőben igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a  férfi ellen a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás miatt, ezért az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!