Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 03. 29., p - 07:35
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és három főt állítottak elő. Az egyenruhások két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre is két esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 28-án éjfél után Oroszlányban, a Népekbarátsága utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 70 éves sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárást indítottak.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.