Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 04. 06., szo - 08:38
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két könnyű sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. április 5-én 23 óra 15 perckor Kömlődön, a Szabadság utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés végett a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 64 éves férfival szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.