Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 04. 17., sze - 07:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és kilenc főt állítottak elő. Az egyenruhások egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. 

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. április 16-án reggel Szákszend közelében Finn módszeres ellenőrzést hajtottak végre, amelynek során megállítottak egy személygépkocsival közlekedő ászári férfit. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. Az 53 éves férfi vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!