Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 04. 17., sze - 07:55
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és kilenc főt állítottak elő. Az egyenruhások egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. 

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. április 16-án reggel Szákszend közelében Finn módszeres ellenőrzést hajtottak végre, amelynek során megállítottak egy személygépkocsival közlekedő ászári férfit. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. Az 53 éves férfi vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.