Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 06. 07., p - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, öt személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el, hat főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre hat esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 6-án ittas ellenőrzést hajtottak végre, melynek során Oroszlányban, a Környei úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő várgesztesi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján az 58 éves férfival szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon délelőtt a helyi rendőrök Oroszlányban, az Alkotmány úton megállítottak egy helyi lakost, aki elektromos kerékpárral közlekedett. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a rendőrök a férfi részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsenek azonosítani!

A keszthelyi nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Bújócska

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, amikor a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elszámoltatni érkezett. Őrizet lett a vége.

 

Keressük Farkas Nórát

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a 42 éves nő megtalálása érdekében.