Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 06. 07., p - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, öt személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el, hat főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre hat esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 6-án ittas ellenőrzést hajtottak végre, melynek során Oroszlányban, a Környei úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő várgesztesi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján az 58 éves férfival szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon délelőtt a helyi rendőrök Oroszlányban, az Alkotmány úton megállítottak egy helyi lakost, aki elektromos kerékpárral közlekedett. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a rendőrök a férfi részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.