Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 07. 17., sze - 07:55
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A helyi rendőrök Oroszlányon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. július 16-án este. A 21 éves bokodi sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.