Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 07. 23., k - 07:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kilenc személyt fogtak el, hét főt állítottak elő és hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A rendőrök közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2019. július 22-én este Oroszlányban, a Táncsics Mihály úton. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedve nem biztosított elsőbbséget az úttest jobb szélén vele azonos irányban egyenesen haladó kerékpáros részére és őt megelőzve jobbra bekanyarodott. A manőver következtében a kerékpáros a kanyarodó jármű jobb hátsó részének ütközött és elesett, amelynek során megsérült.    

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!

 

Emberölés Mánfán

Bűncselekmény áldozata lett egy 26 éves nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a nő 39 éves élettársát – a helyszínen elfogták.