Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 08. 03., szo - 07:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei 2019. augusztus 2-án 5 óra 40 perckor Kisbéren a Széchenyi utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő akai lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 49 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.