Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 09. 25., sze - 07:34
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, hét főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.  Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Az oroszlányi rendőrök 2019. szeptember 24-én hajnalban megjelentek egy Oroszlány, Bokodi dűlőben lévő lakásnál, hogy elővezessék az ott lakó 27 éves férfit. Amikor a járőrök körülnéztek a lakásban, észrevettek egy másik személyt, aki az egyik szobában a falban kialakított, ruhák tárolására alkalmas rekeszben bujkált. Kiderült, hogy a 17 éves fiatalt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi, valamint ellene a Tatabányai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalkorút előállították és őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.