Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 10., cs - 06:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sárüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, öt főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A kisbéri járőrök 2019. október 9-én 21 óra után Bakonyszombathelyen, a Jókai Mór utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a  rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.