Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 10., cs - 06:29
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sárüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, öt főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A kisbéri járőrök 2019. október 9-én 21 óra után Bakonyszombathelyen, a Jókai Mór utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a  rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.