Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 13., v - 06:04
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, tíz főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A kisbéri rendőrök Keréktelekin állítottak meg egy kerti traktorral közlekedő 37 éves férfit 2019. október 12-én délelőtt. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, és vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon a helyi járőrök Komáromban állítottak meg egy Ford típusú személygépkocsival közlekedő férfit. A 28 éves sofőr a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mert azt elmondása szerint otthon hagyta. A férfival szemben az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök a sofőr részére közigazgatási bírságot és az általa elkövetett szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki.

Szintén október 12-én az oroszlányi rendőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. 18 óra 10 perckor a Szent Borbála úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállítását követően részére közigazgatási bírságot szabtak ki az egyenruhások.

A Dózsa György úton 21 óra 44 perckor állítottak meg a rendőrök egy Skoda típusú személygépkocsit. Ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, majd alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. Az autót vezető 40 éves férfi ellen büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.