Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 14., h - 07:39
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kilenc személyt fogtak el, két főt állítottak elő és hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

Az oroszlányi járőrök 2019. október 13-án délelőtt Szákszenden, a Fő utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.