Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 22., k - 08:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat személyt fogtak el, tíz főt állítottak elő, és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A járőrök 2019. október 21-én 6 óra 30 perc körül Kisbéren, a Széchenyi utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 50 éves vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért őt mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök, a mérési eredmények alapján a veszprémvarsányi férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Még ezen a napon a rendőrök délelőtt Esztergomban, a Rákóczi téren igazoltattak egy 35 éves férfit. A járőrök megállapították, hogy a helyi lakos ellen a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök Cs. Tamást a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.