Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 11. 09., szo - 08:02
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el, tizenhárom főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 8-án délután a Bokod és Oroszlány közötti útszakaszon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő bokodi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a nőt a rendőrkapitányságra további mintavétel céljából előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.