Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 11. 11., h - 06:37
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérülésessel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások öt személyt fogtak el, négy főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 10-én reggel Tatabányán, a Köztársaság úton ellenőriztek egy helyi lakost, aki ellen a Tatabányai Törvényszék garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon éjjel Tatabányán, az Álmos vezér úton intézkedés alá vontak egy oroszlányi lakost. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a férfi ellen a Tatabányai Törvényszék közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök az 56 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.