Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 11. 14., cs - 06:51
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérülésessel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások két személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. 

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 13-án délután Tokodon, a Kossuth Lajos utcában megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 74 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

Az oroszlányi rendőrök ugyanezen a napon délelőtt Kecskéden, a Vasút utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredménye miatt a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és a további mintavétel alapján a 73 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.