Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 11. 14., cs - 06:51
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérülésessel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások két személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. 

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 13-án délután Tokodon, a Kossuth Lajos utcában megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 74 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

Az oroszlányi rendőrök ugyanezen a napon délelőtt Kecskéden, a Vasút utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredménye miatt a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és a további mintavétel alapján a 73 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.