Komárom-Esztergom megyei összesítő

2020. 05. 28., cs - 06:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások öt személyt fogtak el, tizenkét főt állítottak elő, és négy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. 

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei 2020. május 27-én 7 óra 33 perckor Bakonyszombathelyen, a Baross Gábor utcában intézkedés alá vontak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 64 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.   

Az oroszlányi járőrök ugyanezen a napon 8 óra 5 perckor Bokodon, a Fő utcán megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, melynek eredménye pozitív lett. Az egyenruhások a 65 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd a mérési eredmények alapján büntetőeljárást indítottak ellene, a vezetői engedélyét elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.