Komárom-Esztergom vármegyei összesítő

2023. 08. 25., p - 07:37
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat főt fogtak el és kettőt állítottak elő. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Az esztergomi rendőrök augusztus 24-én napközben igazoltattak egy 34 éves férfit. Kiderült, hogy a helyi lakost az Esztergomi Rendőrkapitányság körözi pénzbírság meg nem fizetése miatt. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol a bírságot befizette, majd szabadon engedték.

A kisbéri rendőrök is a fenti napon igazoltattak egy férfit a városban. A 39 éves dunaföldvári lakos ellen szintén szabálysértési körözés volt érvényben. Előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol a pénzbírságot befizette. Ezt követően szabadon távozhatott.

Az oroszlányi rendőrök is elfogtak egy férfit még a tegnapi napon, aki ellen szabálysértési körözés volt érvényben. Az előállítását követően a korábban kiszabott pénzbírságot befizette, majd őt is szabadon engedték a rendőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.