Komárom-Esztergom vármegyei összesítő

2023. 11. 17., p - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az egyenruhások három személyt fogtak el és három főt állítottak elő, valamint kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

A helyi járőrök Esztergomban, a Meszéna utcában igazoltattak egy férfit 2023. november 16-án délután. Megállapították, hogy az 58 éves, helyi lakos ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt. A körözött férfit az egyenruhások bűnügyi őrizetbe vették, majd fogdára kísérték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.