Komárom-Esztergom Vármegyei összesítő

2023. 02. 07., k - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások négy személyt fogtak el és hat főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A helyi járőrök 2023. február 6-án késő délután Tatabányán, az Összekötő úton egy kivilágítatlan járműre lettek figyelmesek. A rendőrök ellenőrzés alá vonták a sofőrt, akivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Az 50 éves járművezető elő lett állítva a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a kifújt érték alapján ellene büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.