Komárom-Esztergom vármegyei összesítő

2023. 02. 22., sze - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az oroszlányi rendőrök február 21-én délelőtt a tartózkodási helyén ellenőriztek egy 20 éves helyi lakost. A keresett személy éppen otthon tartózkodott. Kiderült, hogy ellene a Hevesi Járásbíróság körözése van érvényben garázdaság miatt. A férfit előállították, majd őrizetbe vették.

A dorogi rendőrök szintén a tegnapi napon Tokodaltárón igazoltattak egy 28 éves férfit. Kiderült, hogy őt a Tatabányai Törvényszék körözi kábítószer birtoklása miatt. Előállították és a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Az esztergomi rendőrök egy solymári férfit fogtak el még tegnap, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsa volt érvényben. A 27 éves férfit az előállítását követőn őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.