Komárom-Esztergom vármegyei összesítő

2023. 05. 25., cs - 08:08
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Az egyenruhások két személyt fogtak el és tizenkét főt állítottak elő.

A rendőrségre 2023. május 24-én délelőtt érkezett bejelentés, miszerint a tatabányai buszvégállomáson az egyik buszon verekednek. A kiérkező járőrök a tanúk meghallgatását követően megállapították, hogy egy 36 éves férfi többször megütött egy fiatal fiút. Az elkövetőről - akit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra – kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer-kereskedelem miatt körözést adott ki ellene. Az egyenruhások a férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, és garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.