Komárom-Esztergom vármegyei összesítő

2023. 05. 26., p - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások négy személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, valamint kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

A helyi rendőrök Esztergom, Kossuth Lajos utcában közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival haladó férfit 2023. május 25-én este, aki nem használta a biztonsági övét. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt az Esztergomi Járásbíróság ittas járművezetés miatt eltiltotta a járművezetéstől. Ráadásul az 58 éves vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. Az egyenruhások a táti lakost elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. Ellene ittas járművezetés, valamint az eltiltás hatálya alatti vezetés miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.