Körözés miatt elfogták, kábítószergyanús anyag volt nála

2020. 07. 23., cs - 07:16
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök igazoltattak egy férfit, aki hamis személyi adatokkal próbált kibújni az intézkedés alól, végül kiderült igazi személyazonossága, valamint az is, hogy körözik.

Győrben, a Liget utcában, 2020. július 22-én 8 óra 40 perckor ellenőriztek a járőrök egy férfit, aki az egyik ház lépcsőjén üldögélt. A 30 éves győri lakos személyi iratait nem tartotta magánál, az intézkedők kérdésére pedig kitalált személyek adatait diktálta be. A rendőrök azonban megállapították valódi személyazonosságát, valamint azt is, hogy körözik, ezért őt elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra vitték. Ruházatának átvizsgálása során nadrágja zsebéből három gyorszáró tasak került elő, amely kábítószergyanús zöld növényi anyagot tartalmazott. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indít.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.