Körözöttet fogtak el a rendőrök

2022. 07. 06., sze - 08:06
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Hét közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

A járőrök az esti órákban, Celldömölkön igazoltattak egy 31 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki pénzbírság be nem fizetése miatt. Az egyenruhások a helyi férfit a Főkapitányság fogdájába szállították.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. július 5-én 5 óra és 2022. július 6-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tragédia

Motoros vesztette életét egy 6-os úton történt közlekedési balesetben.

 

Hosszú a lopások listája

Nincs kizárva, hogy a kerecsendi férfi hasonló bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

 

Soha ne vezessenek ittasan!

Az ittas járművezetők kiszűrése a fő célja a csütörtöki naptól Nógrád megyében végrehajtásra kerülő rendőri ellenőrzéseknek.

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.