Körözték, elfogták

2018. 09. 13., cs - 09:06
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három férfit és egy fiatalkorút fogtak el körözés alapján az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén.

A járőrök 2018. szeptember 12-én 11 óra körül egy 26 éves kővágószőlősi  lakost igazoltattak Győrben, az Ipar úton. Az intézkedők megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság az ellenőrzött körözését rendelte el. A 26 éves férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították.   

A mosonmagyaróvári rendőrök 2018. szeptember 12-én 16 óra körül elfogtak egy 17 éves hegyeshalmi fiút, illetve a Hegyeshalmi Rendőrőrs járőrei 15 óra 30 perckor egy 35 éves helyi  lakost igazoltattak. A járőrök megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság a fiatal, valamint a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Mosonmagyaróvári Járásbíróság a 35 éves férfi körözését rendelte el. Az intézkedők mindkét körözöttet elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd a mosonmagyaróvári férfit a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

A soproni rendőrök 9 óra 20 perckor a Juharfa úton igazoltattak egy 47 éves helybéli lakost. A férfi ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki. A férfit elfogták, a Soproni Rendőrkapitányságra beszállították, majd  a Győri Törvényszék bírója elé állították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.