Körözték, elfogták

2022. 12. 14., sze - 09:42
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A körözött férfit a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a celldömölki rendőrök. Kilenc balesetnél helyszíneltek az egyenruhások az elmúlt 24 órában.

Az egyenruhások egy helyi férfit igazoltattak Celldömölkön, 2022. december 13-án, az esti órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a 27 éves férfit a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi, ezért őt a rendőrök elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. december 13-án 5 óra és 2022. december 14-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania a közlekedési szabályokat!

„…hogy mindenki hazaérjen!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.