Közlekedési összefoglaló Tolnából

2023. 05. 26., p - 07:31
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Balesetmentes csütörtök.

Tolna vármegyében 2023. május 25-én nem érkezett bejelentés balesetről.

A tegnapi napon három olyan járművezetőt igazoltattak a járőrök, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak. Mindhárom igazoltatásra a reggeli-délelőtti órákban került sor. Tamásiban egy 48 éves nagyszokolyi férfi, Szekszárdon egy 43 éves helyi férfi, míg Pincehelyen egy 29 éves belecskai férfi esetében mutatott pozitív értéket a szonda. Az első esetben 30.000 forintos közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot, míg a másik két esetben 100-100 ezer forintos közigazgatási bírságot és 8-8 büntetőpontot kaptak a sofőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.