Közlekedésrendészeti összefoglaló Vas megyéből

2021. 10. 03., v - 07:40
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. október 2-án 5 óra és 2021. október 3-án 5 óra közötti időben sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A közúti ellenőrzések során összesen két gépkocsivezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Vas megyében. A rendőrök mindkét férfit további mintavétel céljából előállították és velük szemben az illetékes rendőrkapitányságok büntetőeljárást indítottak.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.