Lebontották a cserepet

2021. 04. 29., cs - 07:12
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 35 éves bátonyterenyei, valamint egy 37 éves csécsei lakos ellen.

A 35 éves férfi és társa 2021. április 28-án 13 óra körül egy bátonyterenyei, jelenleg lakatlan családi ház tetőszerkezetéről lebontotta a cserepet. A két férfi - azért, hogy azt később eltulajdonítsa - a cserép egy részét a ház padlásfödémjére, míg további 780 cserepet a szomszédos ház elé hordta.

A rendőrök a bejelentést követően a két férfit a helyszínen tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.