Lencsevégen a gyorshajtó

2022. 02. 08., k - 13:44
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

90 km/h helyett 186 km/h-al száguldott Zalában.

A Zala Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársai 2022. február 8-án sebességmérést végeztek a 760-as számú főúton, amely során egy gépjárművezető a megengedett 90 km/h helyett 186 km/h-val közlekedett.

A gépjármű üzembentartója kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért kérjük, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat! 

….hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.