Lezárt akta: garázdaság és zaklatás

2021. 02. 14., v - 08:03
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a két férfinak az ügyében, akik haragosukat fenyegették, majd a ház bejárati kapuját ütötték, rugdosták Pécsett.

Garázdaság, valamint zaklatás miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 37 éves, valamint egy 64 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a 37 éves férfi 2020. szeptember 29-én az esti órákban édesapjával együtt megjelent Pécsett, az egyik Torda utcai lakóháznál, majd az ott lakó sértettet korábbi nézeteltérésük miatt az utcáról szidalmazták, fenyegették, miközben a bejárati kaput ütötték, rugdosták. A rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során tettüket beismerték.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.