Lezárt akta: kerékpárt lopott

2022. 03. 20., v - 08:23
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 36 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mert ellopott egy kerékpárt, amit később sajátjaként eladott.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a helybéli férfi 2021. október 13-án a délutáni órákban egy lakóház zárt udvaráról ellopott egy biciklit. A lopott kerékpárt a későbbiekben megvásárolta egy férfi, aki egy közösségi oldalon látta meg pár nap múlva, hogy a szóban forgó biciklit keresi a gazdája, aki ráadásul ismerőse is.

A jóhiszemű vásárló ezután a kerékpárt bevitte a helyi rendőrkapitányságra. A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható L. Jánost, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az ellopott kerékpárt a nyomozók visszaadták a tulajdonosának.

A csornai rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.