Lezárt akta: Tanyáról lopott

2024. 02. 12., h - 13:08
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy nő ügyében, aki betört egy forráskúti tanyára.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. október 19-én és 20-án behatolt egy forráskúti tanyára. A nő az első alkalommal szerszámokat lopott, amikor pedig visszatért, kerékpárt vitt volna el, azonban a tulajdonos tetten érte. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy a tolvaj ellen több vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányságon hallgatták ki gyanúsítottként.

A lopás miatt indult nyomozást befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.