Lezárt akta: televíziót lopott

2022. 02. 12., szo - 08:42
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy apci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 31 éves férfi 2021. október 26-án 13 óra körül bement egy apci ingatlanba, és az egyik szobából egy televíziót lopott el.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a tévét már visszavitte a tulajdonosának. 

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.