Lezárt ügy: Kenyérgyári látogató

2022. 09. 13., k - 09:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát az ellen a 33 éves férfi ellen, aki egy megyeszékhelyi pékségben követett el bűncselekményeket.

A salgótarjáni férfi 2022. március 14-én az esti órákban a nyitott kapun át bement egy megyeszékhelyi pékség telephelyére, majd a raktáron keresztül az üzemrészleghez sietett, ahol fogyasztott az elkészített kenyerekből. Ezt követően megtalálta és magához vette a pékség tulajdonában lévő kiszállító tehergépkocsi kulcsát, majd az autót azzal beindította. Időközben a telephelyet bezárták, így a férfi onnan a gépjárművel kihajtani már nem tudott. Ezután a terhelt visszament az egyik irodába, ahol az állványra rögzített lemezkazettát leszakította, és azt a benne lévő értékekkel együtt magával vitte. A helyi lakos a kazettát és az abban lévő tárgyakat a telephely közelében eldobta, amiket a nyomozók megtaláltak és a sértett részére visszaadtak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a férfi ellen lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszát a napokban befejezték és az ügy iratait a Salgótarjáni Járási Ügyészségre megküldték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.