Lezárt ügy: kocsiból vitt övtáska

2022. 01. 08., szo - 07:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi és egy jászárokszállási lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján az egyik férfi 2021. június 7-én a kora reggel Gyöngyösön, a Zöldfa utcában, egy nyitott állapotban parkoló autó utasteréből eltulajdonított egy övtáskát, amiben személyes iratok és készpénz volt. Eközben társa a közelben egy kocsiban várakozott, amivel a lopást követően távoztak a helyszínről.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 59 éves és 21 éves férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. 

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.