Lezárt ügy: nem is vezethetett volna

2021. 11. 01., h - 08:02
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hevesaranyosi férfival szemben befejezték az eljárást a rendőrök.

 Az Egri Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja 2021. augusztus 16-án 20 óra 30 perc körül az Eger és Szarvaskő közötti útszakaszon ellenőrzés alá vont egy arra közlekedő járművet és vezetőjét.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi személygépkocsijának hatósági jelzése egy másik járműhöz tartozik, továbbá a 24 éves hevesaranyosi lakos már több hónapja el van tiltva a vezetéstől, ezért őt előállították a városi rendőrkapitányságra.

A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárást a nyomozó hatóság befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!