Lezárt ügy: nem is vezethetett volna

2021. 11. 01., h - 08:02
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hevesaranyosi férfival szemben befejezték az eljárást a rendőrök.

 Az Egri Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja 2021. augusztus 16-án 20 óra 30 perc körül az Eger és Szarvaskő közötti útszakaszon ellenőrzés alá vont egy arra közlekedő járművet és vezetőjét.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi személygépkocsijának hatósági jelzése egy másik járműhöz tartozik, továbbá a 24 éves hevesaranyosi lakos már több hónapja el van tiltva a vezetéstől, ezért őt előállították a városi rendőrkapitányságra.

A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárást a nyomozó hatóság befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.