Lopni próbált – sikertelenül

2022. 04. 29., p - 09:58
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Magára húzta a ruhákat, és fizetés nélkül akart távozni az áruházból egy 27 éves férfi Komlón, majd az őt visszatartani próbáló alkalmazottat bántalmazta. A rendőrök lopás, könnyű testi sértés, valamint kábítószer birtoklása miatt is eljárást indítottak ellene.

Gyanúsítottként hallgatták ki 2022. április 28-án a rendőrök azt a 27 éves helyi férfit, aki ruházati termékeket próbált meg ellopni egy komlói áruházból miközben az egyik alkalmazottat is bántalmazta. A gyanú szerint a férfi előző nap dél körül az üzletben lévő próbafülkében több nadrágról, illetve pólóról eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a ruhaneműket magára húzta. A távozásban az áruház személyzete megakadályozta, azonban a dulakodás közben az egyik alkalmazott könnyebben megsérült.

 

A feltételezett elkövetőt a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

 

A férfi ellen lopás, könnyű testi sértés, valamint kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Komlói rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.