Maradj még!

2022. 09. 24., szo - 09:57
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nagy sikert aratott a közlekedésbiztonsági nap Mogyoródon.

A Mogyoródi Szent László Általános Iskola első és második osztályos tanulóihoz látogatott 2022. szeptember 23-án Csányi József r. főtörzsőrmester, közlekedésbiztonsági napot tartott.

A település körzeti megbízottját, talán nincs is ember aki ne ismerné a környéken, ha mégis akadt volna, most a legkisebbek szívébe is bizton belopta magát.

Az iskolások megismerkedtek a rendőrség szolgálati felszereléseivel, a legfontosabb közlekedési szabályokkal és rendőrautóba is feszíthettek-a programok végeztével Józsi rendőrt egyre másra kérlelték, "maradj még!"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.