Más akácosába tévedt

2022. 11. 28., h - 11:15
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászsági rendőrök elfogták a gyanúsítottat, aki összesen 55 db fát vágott ki az erdőből.

Egy helyi lakos tett bejelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságra, mert ismeretlen tettes 2022. november 1. és november 26. között a neszűri földterületéről eltulajdonított 26 akácfát, mellyel a sértettnek 104.000 forint kárt okozott.

Bejelentést követően a rendőrök szemlét tartottak és megállapították, hogy a sértett akácosából további 29 egyed hiányzik, amelynek értéke 116.000 forint.

Adatgyűjtés során a nyomozók figyelme egy 38 éves jászberényi lakosra irányult, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és kétrendbeli lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. A férfi lakcímén tartott kutatás során a rendőrök kézi fűrészt és 11 db, még el nem tüzelt akácfát foglaltak le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.