Megérezték

2022. 07. 17., v - 10:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki vezetői engedély nélkül, ittasan vezetett.

Egy 26 éves holládi férfi közlekedett 2022. június 30-án 3 óra 50 perckor egy személygépkocsival Galambok külterületén a 7-es számú főúton Zalakomár irányából, amikor a záróvonalat átlépve balra bekanyarodott egy üzemanyagtöltő állomásra. Az ott tartózkodó rendőrök ellenőrzés alá vonták, és érezték lehelletén az alkoholt; ezért vele szemben alhokoltesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett. Vezetői engedélyét sem tudta átadni a férfi az egyenruhásoknak, mivel azzal soha nem is rendelkezett, és még a járművezetéstől is el volt tiltva. Ezt követően a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki járművezetés ittas állapotban vétség, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 

 A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.