Meglopta rokonát

2024. 05. 28., k - 13:12
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül elfogták a rendőrök a 39 éves nőt.

Személyesen tett bejelentést a rendőrségen egy férfi, hogy az unokahúga a bankból pénzt vetetett fel vele, majd figyelmét elterelve ellopott tőle 480 ezer forintot.

Rövid időn belül kiderült, hogy a sértett május 27-én délután rokonával ment be egy zalaegerszegi bankfiókba, ahol nagyobb összeget vett fel. Az utcán a 39 éves nő kihasználta az idős férfi figyelmetlenségét, a zsebében lévő borítékot kihúzta, a kabátjába rejtette, és egy köteg pénzt elemelt. Ezután úgy tett, mintha véletlenül lenne nála a boríték és a maradék pénzzel együtt visszaadta. A férfi csak később vette észre, hogy a felvett összeg egy része eltűnt.

A rendőrök a 39 éves pákai nőt egy órán belül elfogták, előállították, őrizetbe vették és lopás bűntett elkövetése miatt kihallgatták. A tolvaj elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.