Menekülni próbált, de nem tudta lerázni a rendőröket

2021. 11. 30., k - 10:12
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai egyenruhások elfogták a kitartóan menekülő férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.

A Zalakarosi Rendőrőrs járőrei 2021. november 29-én 18 óra 45 perckor észlelték, hogy 7-es számú főút 197-es kilométerszelvényénél egy általuk közismerten járművezetéstől eltiltott helyi férfi közlekedik, akit az egyenruhások intézkedés alá akartak vonni, de a sofőr a rendőri jelzésekre nem állt meg, és inkább menekülőre fogta.

Járművével először Galambok településen keresztül, majd egy mezőgazdasági területen át próbált menekülni, ahol aztán elakadt. Ezután sem adta fel és futásnak eredt, azonban így sem tudta lerázni az egyenruhásokat, akik ezt követően az 52 éves férfit elfogták, előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Forgalomterelés a 6-os főút paksi szakaszán

A 109-es kilométerszelvényben történt anyagi káros közlekedési baleset miatt lezárva a 6-os számú főút Paks belterületén, a forgalom a környező utcákba terelve folyamatosan halad.