Mindent vitt – mi meg őt

2024. 04. 08., h - 09:06
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sorozattolvajt fogtak el váci kollégáink.

Múlt hónap végén a váci rendőrök végre megtalálták azt a sok bosszúságot okozó, 26 éves helyi férfit, aki sorra követett el bűncselekményeket a városban.

Március elején egy társasház zárt kertjének kerítését mászta át, majd az egyik földszinti lakás teraszán kotorászott, és két bőrkesztyűt a zsebébe gyömöszölve menekült el.

Két héttel később már az utcákat rótta, majd egy nyitva hagyott autóba pattant be és hajtott el. Másnap egy társasház padlásterébe mászott be, ahol gázfőzőt, étkészletet, könyveket, párnát válogatott össze, mintha csak egy bevásárlóközpontban lenne.

Váci kollégáink az ellopott autót megtalálták, de a tulajdonos keserű meglepetésére hiányzott belőle egy fontos rész, a katalizátor. A tettes utáni hajsza március utolsó napjaiban ért véget, amikor az egyenruhások kattintották csuklóján a bilincset.

Az azóta letartóztatott, összességében több mint 700 ezer forint kárt okozó férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.