Négy órán belül elfogva

2022. 06. 30., cs - 13:39
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak két férfit, akik egy buszból több liter adalékot loptak el.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. június 29-én reggel, hogy az éjszaka során egy Jászfelsőszentgyörgy belterületén parkoló autóbusz tanksapkáit felfeszítették, majd abból 10 liter  adalékot eltulajdonítottak. A körzeti megbízottak adatgyűjtést végeztek, melynek alapján előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra egy 17 és társát, egy 22 éves helyi lakost, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a fiatalkorút eltűnés miatt körözték.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.