Nem adott elsőbbséget, árokba borult a vétlen sofőr

2022. 03. 26., szo - 09:05
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök egy 44 éves gépkocsivezetővel szemben intézkedtek, aki nem tartotta be az alapvető közlekedési szabályokat.

Egy győri férfi közlekedett tehergépkocsival, 2022. március 25-én 14 óra 15 perckor Győrött, a Hecsei út felől a Tibormajori út irányába. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva hajtott be a kereszteződésbe, és nekiütközött a védett útvonalon haladó 41 éves győrladaméri férfi által vezetett tehergépkocsinak, ami ennek következtében a vízelvezető árokba borult. A baleset során a vétlen sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

1

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

2

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset-megelőzési céllal

A kiemelt baleseti okokra visszavezethető szabálysértések és szabályszegések, valamint a balesetek megelőzése érdekében ellenőriztek fokozottan a szentendrei rendőrök.

 

Földön, levegőben

Öt napon át tartó közlekedésrendészeti akciót bonyolítottak le a ceglédi rendőrök. A szervezett ellenőrzés-sorozatban 218 szabálytalankodó sofőrt szűrtek ki.

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.